Nu tijdelijk gratis bezorging bij bestellingen boven de €10 (voor NL, BE, DE)

   Moesk. is in april 2018 ontstaan uit een liefdevolle samenwerking van moes Jet en dochter Kiki.  

5 jaar later heb ik, Kiki, het stokje geheel overgenomen. Van grafische vormgeving tot product ontwerp en van product fotografie tot verhalen maken. Een heerlijke samenkomst van alles wat ik leuk vind om te doen. Te druk of toch een minder leuk klusje? Dan werk ik graag samen met andere creatievelingen of experts.

Moes Jet gaf mij eens zelfgemaakte oorbellen cadeau. De complimenten over het ontwerp en de vraag waar ik mijn oorbellen had gekocht, maakten ons enthousiast om een collectie te maken en andere mensen de kans te geven de minimalistische sieraden ook te dragen. Na een half jaar vol creativiteit, ondernemerschap en lef hebben, was daar dan in het jaar 2018 Moesk. geboren!

De gedeelde liefde voor handwerk, minimalisme, experiment en accessoires hebben bijgedragen aan onze bijzondere samenwerking.

 Moes Jet uitte haar creativiteit (en nog steeds) in edelsmeden en deelde haar expertise met mij. Ik ben zowel grafisch -als product ontwerpster, gevoel voor vorm en kleur gecombineerd met de ervaring van Jet maakte dat wij elkaar perfect aanvoelde & aanvulde en tot de mooiste ontwerpen kwamen.