Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling van 2 of meer producten

Privacy verklaring

Artikel 1 – Algemeen

Moesk. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. 

Moesk. gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  1. Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres en afleveradres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. 
  2. Betaling van je bestelling verloopt via Ideal of direct via overmaken met KNAB (met uitzondering van betalen bij afhalen (aan huis of op een markt/evenement) waarbij betaling contant of via Izettle loopt). 
    1. Voor betaling via Ideal zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
    2. Betaling via KNAB  gaat via de beschermde omgeving van KNAB.
    3. Betaling via Izettle gebeurt via een pinapparaat.
  3. Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 4x de nieuwsbrief met daarin informatie, korting, leuke ontwikkelingen en extra’s over Moesk.
  4. Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die wij krijgen van bezoekers helpt ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@moesk.nl. 
  5. Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam en e-mailadres. Deze gegevens hebben we nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook hebben we voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  6. Voor het adverteren op Facebook en Instagram maken wij gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpt ons om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie onze producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon. 

 

Artikel 2 - Samenwerking met derde partijen

Moesk. werkt samen met de volgende partijen:

  1. DHL ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres om het pakket bij jou te laten bezorgen. DHL gebruikt de gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat DHL onderaannemers inschakelt, stelt DHL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/
  2. Shopify is de host van deze webwinkel. Alle gegevens die je via onze webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Shopify. Shopify heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  3. Shopify is naast onze webwinkel host ook dienstverlener van ons reguliere zakelijke e-mailverkeer. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van je en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Shopify heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.
  4. Shopify wordt gebruikt om onze e-mail nieuwsbrieven mee te verzenden. Shopify zal je naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. Je ontvangt onze nieuwsbrief dan nooit meer. De persoonsgegevens worden door Shopify beveiligd opgeslagen. Shopify maakt gebruik van cookies en andere technieken die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. Shopify behoudt zich het recht voor om je gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening in het kader daarvan informatie met derden te delen.

 

 

Cookie statement

 

Artikel 1 - Algemeen

Daarnaast gebruikt Moesk. cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

 

Artikel 2 - Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

 

Artikel 3 - De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

 

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

 

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies. 

 

Artikel 4 - Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

 

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

 

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

 

Artikel 5 - Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

Artikel 6 - Moesk. verkoopt je gegevens niet

Moesk. zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

 

Artikel 7 - Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. 

 

Artikel 8 - Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Moesk. opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@moesk.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens. 

 

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

 

Artikel 9 - Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Moesk. en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Artikel 10 - Datalek melding

Per 1 januari 2016 zijn wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

 

Heeft u nog vragen over de privacy verklaring of de Cookie statement helpen wij je graag verder info@moesk.nl