Gratis bezorging op bestellingen boven de €75,- (alleen geldig in NL)

Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Algemeen

1.1 De algemene voorwaarden van Moesk. zijn van toepassing op alle overeenkomsten. Wanneer u een artikel van Moesk. besteld, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

1.2 Deze algemene voorwaarden hebben tot doel tussen partijen duidelijkheid te creëren met betrekking tot de voorwaarden waaronder de overeenkomst tussen partijen, tot stand komt, als mede onder welke condities de verdere uitvoering van de overeenkomst plaats vindt.

 

1.3 Het bedrijf Moesk. is gevestigd te Moerdijkstraat 15, 5652JM te Eindhoven. Bereikbaar onder telefoonnummer 0031 6 29 60 17 98 of via info@moesk.nl. Moesk. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 90422163 en heeft als BTW-identificatie nummer NL004815564B82.

 

Artikel 2 – Overeenkomst en bestelling

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Moesk. verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot het moment is Moesk. de enige eigenaar van de producten.

 

2.2 Zodra de bestelling is verwerkt ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mail met de factuur en details van uw bestelling.

 

2.3 Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken van de afbeelding. Dit kan niet de aanleiding vormen om een claim in te dienen.

 

Artikel 3 – Betaling en betaalmethoden

3.1 Bij Moesk. kunt u betalen met Ideal, Pay Pal, Bancontakt, Belfius, KVC/CVC.

 

3.2 Alle productprijzen op moesk.nl zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten (of anders vermeld).

 

3.3 Als er per ongeluk een verkeerde prijs op de website moesk.nl is vermeld, en het gaat duidelijk om een vergissing, hebben wij het recht om dit aan te passen. Ook als u dit artikel al hebt besteld.

 

Artikel 4 – Levering en verzending

4.1 Als plaats van de levering geldt het adres welke is opgegeven.

 

4.2 Alle producten worden op bestelling en met de hand gemaakt, om de bestelling te kunnen maken hanteren wij een verzending tussen de 1-3 werkdagen. Mocht dit onverhoopt anders zijn laten we dit weten via een e-mail.

 

4.3 Versturen binnen Nederland via brievenbuspakket is gratis vanaf 75 euro. Bestel je eronder in Nederland dan zijn de kosten 4,10 euro, bestel je in België of Duitsland dan zijn de kosten 6,50 euro. Alle pakketten versturen wij met trackingnummer, onverzekerd.

 

4.4 U ontvangt altijd een mailtje als het pakketje onderweg is met bijbehorend PostNL trackingnummer.

 

4.5 Tot op het moment van levering draagt Moesk. de verantwoordelijkheid voor de bestelling, na de levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

 

4.6 Moesk. zal alles in het werk stellen om te zorgen dat je bestelling op tijd aan komt. Als wij het product niet binnen de afgesproken periode kunnen leveren brengen we u doormiddel van een e-mail op de hoogte. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd is het niet mogelijk om een claim in te dienen.

 

Artikel 5 – Retourzending en klachten

5.1 Wij hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Waarna het totale aankoopbedrag exclusief bezorgkosten overgemaakt wordt. De teruggaaf kan alleen naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

 

5.2 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending is voor uw rekening.

 

5.3 Indien de goederen gebruikt, beschadigd of incompleet zijn, hebben wij het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

 

5.4 De restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

 

5.5 De retourzending dient altijd met ons retourformulier terug gezonden te worden, dit formulier is te downloaden via moesk.nl.

 

5.6 Klachten met betrekking tot zichtbare gebreken, dienen onverwijld na ontdekking daarvan, doch uiterlijk 5 dagen na de feitelijke overdracht via info@moesk.nl aan Moesk. zijn mede gedeeld. Bij overschrijding van het genoemde termijn vervalt elke aanspraak jegens Moesk. met de betrekking tot de betreffende gebreken.

 

Artikel 6 – Copyright

6.1 De door Moesk. vervaardigde of verstrekte ontwerpen, tekeningen, berekeningen, beschrijvingen en modellen en daarvoor in aanmerking komende prestaties, blijven het intellectueel eigendom van Moesk. ongeacht of daarvoor kosten in rekening zijn gebracht. Verveelvoudiging of openbaarmaking van voorgenoemde zaken of goederen is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Moesk. niet toegestaan.

 

6.2 De partijen komen overeen dat op alle overeenkomsten waar de algemene voorwaarden van toepassing zijn, het Nederlands recht van toepassing is.

 

Heeft u nog vragen over de algemene voorwaarden helpen wij je graag verder info@moesk.nl