Gratis verzending in Nederland bij sieraad-bestellingen boven de €75,-

Topics

 • Interessante weetjes over 14 karaat goud

  Goud, zoveel verschillende soorten karaat en productiewijzen en aan alles hangt een ander prijskaartje. Meer keus maakt moeilijker kiezen! Hier een rijtje met de voordelen van 14 karaat goud en eveneens de redenen waarom wij onze sieraden van 14 karaat goud maken.
 • Hoe jij een leven lang plezier hebt van jouw zilveren sieraden

  Zilver 925 en sterling silver zijn termen die je vast wel kent maar wat houden ze nu precies in? Daarnaast vind je in deze blog antwoorden op jouw vragen over het verzorgen, onderhouden, schoonmaken en de voordelen van zilveren sieraden en of onze sieraden geschikt zijn als je last hebt van allergieën.

  Een super informatieve blog met alle do's & don'ts om er voor te zorgen dat jij je leven lang plezier hebt van onze sieraden. Want ja écht, dat kan!

 • Cadeau ideeën

  Hoe fijn is het om een beetje hulp te krijgen bij het kiezen van hét perfecte cadeau voor je dierbare? Yes, heel fijn! Daarom helpen wij jou graag met het vinden van het cadeau voor haar.
 • Publicaties

  Onze handgemaakte sieraden én Moesk. als onderneming zijnde in de spotlights. Een gevoel van trots en erkenning wanneer wij deze publicaties terug lezen.
 • Tips & tricks bij duurzaam sieraden kopen

  Van hoe jij direct jouw juiste ringmaat kunt bestellen tot hoe je je perfecte mix & match samenstelt door je oorbellen per stuk te kopen. Wat Moesk. doet om op een zo milieuvriendelijke manier sieraden te vervaardigen tot tips en tricks hoe jij jouw ecologische voetafdruk kunt verkleinen door bewuste en duurzame keuzes te maken in jouw aankopen.