Gratis verzending in de Benelux & Duitsland bij sieraad-bestellingen vanaf €50,-

Duurzaamheid

Wat maakt onze sieradenlijn duurzaam?

Wij geven om mens, milieu en duurzaamheid en passen dit met aandacht toe in onze productie. De kralen en lintjes die wij gebruiken bij het maken van de sieraden komen uit oma's knutselkast. En daarnaast word ons verpakking -en presentatiemateriaal gemaakt van onder andere gerecycled papier en houten speelgoedblokjes uit de kringloopwinkel.

 Onze leveranciers betreft het goud en zilver hebben het Convenant Verantwoord Goud ondertekend. Bedrijven en organisaties die het Convenant Verantwoord Goud ondertekenen verplichten zich om misstanden in de productieketen te signaleren en tegen te gaan. Ook zetten zij zich in voor verbetering door deel te nemen aan projecten. Het grote doel is dat in de hele keten mensenrechten en het milieu worden gerespecteerd.

 Wij zijn de ontwerpers, de makers en de meiden waar je direct contact mee hebt. Zo weet je 100% zeker waar de sieraden vandaan komen en dat de sieraden op een eerlijke manier zijn geproduceerd.

Eigenwijsjes 

 Zoals je misschien al in een van onze blogs hebt gelezen, hebben wij ook onze 'Eigenwijsjes'. Dit soort sieraden zijn de sieraden die net iets te veel afwijken van de lopende collectie, maar die te mooi zijn om om te smelten naar iets anders. Ze hebben bijvoorbeeld een iets te kort staafje of een te klein driehoekje.

 Deze sieraden kunnen we niet leveren aan onze verkooppunten en daarom verzamelen we ze en verkopen ze af en toe voor een klein prijsje via Instagram of onze webshop. We proberen altijd in duurzame oplossingen te denken.