Gratis bezorging bij bestellingen boven de €75,- (Alleen in NL)

Duurzaamheid

Hoe we bij Moesk. zo duurzaam mogelijk ondernemen? Nou, zo!

Bij Moesk. geven we om mens, milieu en duurzaamheid en passen dit met aandacht toe in de productie. De kralen en lintjes die wij gebruiken bij het maken van de sieraden komen uit oma's knutselkast. En daarnaast wordt het verpakking -en presentatiemateriaal gemaakt van onder andere gerecycled papier en houten speelgoedblokjes uit de kringloopwinkel.

De leveranciers betreft het goud en zilver hebben het Convenant Verantwoord Goud ondertekend. Bedrijven en organisaties die het Convenant Verantwoord Goud ondertekenen verplichten zich om misstanden in de productieketen te signaleren en tegen te gaan. Ook zetten zij zich in voor verbetering door deel te nemen aan projecten. Het grote doel is dat in de hele keten mensenrechten en het milieu worden gerespecteerd.

 Ik, Kiki, doe alles zelf (op wat administratie en advertising na). Ik ontwerp, maak en verkoop de sieraden vanuit huis. Ik weet precies hoe alles reilt en zeilt. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stuur me gerust een berichtje.

Eigenwijsjes 

 Zoals je misschien al in een van de blogs hebt gelezen, hebben wij ook onze 'Eigenwijsjes'. De Eigenwijsjes zijn de sieraden die net iets te veel afwijken van de lopende collectie, maar die te mooi zijn om te versmelten. Ze hebben bijvoorbeeld een iets te kort staafje of een te klein driehoekje, soms zit er een deukje of een knikje in. Of het zijn samples die niet in de uiteindelijke collectie terecht zijn gekomen.


Deze sieraden willen net een beetje anders zijn, eigenwijs op een speelse manier! Ik verzamel en verkoop ze af en toe voor een klein prijsje via Instagram of onze webshop. Dat is wat onze Eigenwijsjes zijn!

Zo zorg ik dat deze unieke zilveren sieraden, waaronder oorbellen, kettingen, ringen en armbandjes toch een fijn plekje krijgen, de werkplek zo af en toe eens goed opgeruimd wordt en jullie een gelukje kunnen scoren. Dikke winwin!