Free shipping in the Netherlands & Belgium and shipping in Germany €3.95

Duurzaamheid

Wat maakt onze sieradenlijn duurzaam?

Wij geven om mens, milieu en duurzaamheid en passen dit met aandacht toe in onze productie. De kralen en lintjes die wij gebruiken bij het maken van de sieraden komen uit oma's knutselkast. En daarnaast word ons verpakking -en presentatiemateriaal gemaakt van onder andere gerecycled papier en houten speelgoedblokjes uit de kringloopwinkel.

 Onze leveranciers betreft het goud en zilver hebben zich aangesloten bij het Gold Covenant, wat betekent dat het goud en zilver op een schone en eerlijke gedolven word of gerecycled is.

 Wij zijn de ontwerpers, de makers en de meiden waar je direct contact mee hebt. Zo weet je 100% zeker waar de sieraden vandaan komen en dat de sieraden op een eerlijke manier zijn geproduceerd.   

 Zoals je misschien al in een van onze blogs hebt gelezen, hebben wij ook onze 'Eigenwijsjes'. Dit soort sieraden zijn de sieraden die net iets te veel afwijken van de lopende collectie, maar die te mooi zijn om om te smelten naar iets anders. Ze hebben bijvoorbeeld een iets te kort staafje of een te klein driehoekje.

 Deze sieraden kunnen we niet leveren aan onze verkooppunten en daarom verzamelen we ze en verkopen ze af en toe voor een klein prijsje via Instagram of onze webshop. We proberen altijd in duurzame oplossingen te denken.