Free shipping in the Benelux & Germany for jewelery orders from €50,-

gift ideas


CADEAU VOOR HAAR.

Hoe fijn is het om een beetje hulp te krijgen bij het kiezen van hét perfecte cadeau voor je dierbare? Yes, heel fijn! Daarom helpen wij jou graag met het vinden van het cadeau voor haar.
 
 Opzoek naar een uniek, handgemaakt cadeau voor Valentijn, een verjaardag, Moederdag, Sinterklaas, Kerst of een cadeautje voor 'gewoon'? Wij hebben een selectie cadeautips samengesteld voor iedereen die het lastig vindt een keuze te maken uit al onze handgemaakte sieraden (want dat zijn er nogal wat!).

Wij hebben deze collectie bij elkaar gezocht door te kijken naar de meest verkochte producten (de échte feestgangers dus), te denken in verschillende prijscategorieën & onze eigen favorieten toe te voegen!

Vind je het toch nog een beetje lastig?

Lees verder voor onze cadeau top 3!


HELEMAAL GEMAKKELIJK, ONZE KANT EN KLARE CADEAUSETS!

Vorig jaar werd er regelmatig door jullie naar gevraagd in de aanloop van de feestdagen en we vonden het eigenlijk wel een heel goed idee! Zo hopen we jouw keuzestress iets te verminderen én te zorgen voor een origineel cadeau.

Prachtige, door ons samengestelde, kant en klare sieraden cadeausets. En nog iets leuks, je shopt ze standaard met 10% korting! 
 
De mooiste, meest gewilde en populairste sieraden vind je terug in de cadeausets. Variërend van 2 tot wel 5 sieraden in een set. 🤎

Vind oorbellen sets of sets met verschillende sieraden, in het zilver 925 of in het 14 karaat goud. Sets met strakke, hoekige vormen of juist sierlijk en rond. Ook hebben we rekening gehouden met verschillende budgetten zodat er voor iedereen wat tussen zit.

De setjes verpakken we in een mooi bewaardoosje met opberg envelopje. Zo zijn. ze direct klaar om cadeau te doen!

NUMMER 1: MINIMALISTISCHE ARMBAND.

Met stip op nummer 1. Geef een van onze mooie minimalistische armbanden cadeau! En waarom? Nou, hierom!

1. Onze armbanden passen iedereen omdat de maat zelf in te stellen is.
2. Onze armbanden hebben een minimalistisch design waardoor ze ontzettend makkelijk te combineren zijn met allerlei outfits en andere accessoires.
3. Het sieraad wordt veel gezien aan de pols, zo zal de drager telkens weer herinnerd worden aan jou, de speciale betekenis en gebeurtenis.
4. De armbanden zijn wat groter van stuk en hebben daardoor een luxe en unieke uitstraling.
5. Je hoeft niet te twijfelen of degene waar je een cadeau voor zoekt nu wél of géén oorbel gaatjes heeft.
6. Zoals ook onze andere sieraden worden onze polssieraden gemaakt van hoog kwalitatief zilver 925. Wij gebruiken 1,5 mm dik zilver 925 draad om onze armbanden te maken. Dit betekent dat het sieraad sterk is en langer dan een leven lang mee gaat en dus een cadeau is waar de drager ontzettend lang plezier van zal hebben!

Hier zie je armband Stream, Kiki haar favoriet!
NUMMER 2: OORBEL CADEAU.

Een setje oorbellen is een populair cadeau en word vaak weggegeven. Hoe zorg je er voor dat een oorbellen geschenk nog uniek, persoonlijk en bijzonder is? 

Wij helpen je een handje met onze prachtige, handgemaakte earcatchers. Bij Moesk. kun je oorbellen als setje kopen maar óók per stuk! Hoe leuk, want zo mix en match je eenvoudig een uniek en persoonlijk cadeau bij elkaar.

Lijkt het je leuk om een gecombineerd setje oorbellen cadeau te doen maar kom je er niet helemaal uit wat nu die perfecte match is? Hier een drietal tips: 

1. In de productomschrijvingen vind je combinatie tips.
2. Typ in de zoekbalk bijvoorbeeld 'round' of 'square' in en je vindt soortgelijke sieraden.
3. Óf stuur ons een chat bericht zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een mooie combinatie en jouw unieke geschenk. Deze tip vinden wij heel erg leuk want wij helpen met plezier!

Op links onze bestseller oorbel Arc (valt dus écht wel in de smaak!).
€87,95
NUMMER 3: IN MAAT AANPASBARE RING.

Ringen zijn misschien niet het eerste soort sieraad waarvan je denkt dat het handig is om cadeau te doen. Ringen hebben maten en als je de juiste maat niet weet is het nog al een risico om te gokken!  

Maar wij hebben een aantal hele leuke ringvarianten die zelf nog wat in maat zijn aan te passen door een kleine opening in de ringband. Zoals de ring hiernaast!

Er zijn wat handige manieren om wél achter een ringmaat te komen, deze vind je hier
NOG EENTJE TOE!

Want zeg nu zelf? Deze kleine oorbelletjes op een mooi vormgegeven kaartje kunnen toch eigenlijk niet achterblijven.

Voor deze fijne, kleine oorbelletjes hebben wij ook een speciaal fijn, klein prijsje gemaakt om geven nóg leuker te maken!

Naast de altijd in de smaak vallende 'bar' oorbellen hebben we nog veel meer moois. Bekijk al onze oorbel setkaartjes onder het kopje 'Setkaartjes'.