Free shipping in the Benelux & Germany on orders over €50

gift ideas


CADEAU VOOR HAAR.

Hoe fijn is het om een beetje hulp te krijgen bij het kiezen van hét perfecte cadeau voor je dierbare? Yes, heel fijn! Daarom helpen wij jou graag met het vinden van het cadeau voor haar.
 
 Opzoek naar een uniek, handgemaakt cadeau voor Valentijn, een verjaardag, Moederdag, Sinterklaas, Kerst of een cadeautje voor 'gewoon'? Wij hebben een selectie cadeautips samengesteld voor iedereen die het lastig vindt een keuze te maken uit al onze handgemaakte sieraden (want dat zijn er nogal wat!).

Wij hebben deze collectie bij elkaar gezocht door te kijken naar de meest verkochte producten (de échte feestgangers dus), te denken in verschillende prijscategorieën & onze eigen favorieten toe te voegen!

Vind je het toch nog een beetje lastig?

Lees verder voor onze cadeau top 3!


€84,95
NUMMER 1: MINIMALISTISCHE ARMBAND.

Met stip op nummer 1. Geef een van onze mooie minimalistische armbanden cadeau! En waarom? Nou, hierom!

1. Onze armbanden passen iedereen omdat de maat zelf in te stellen is.
2. Onze armbanden hebben een minimalistisch design waardoor ze ontzettend makkelijk te combineren zijn met allerlei outfits en andere accessoires.
3. Het sieraad wordt veel gezien aan de pols, zo zal de drager telkens weer herinnerd worden aan jou, de speciale betekenis en gebeurtenis.
4. De armbanden zijn wat groter van stuk en hebben daardoor een luxe en unieke uitstraling.
5. Je hoeft niet te twijfelen of degene waar je een cadeau voor zoekt nu wél of géén oorbel gaatjes heeft.
6. Zoals ook onze andere sieraden worden onze polssieraden gemaakt van hoog kwalitatief zilver 925. Wij gebruiken 1,5 mm dik zilver 925 draad om onze armbanden te maken. Dit betekent dat het sieraad sterk is en langer dan een leven lang mee gaat en dus een cadeau is waar de drager ontzettend lang plezier van zal hebben!

Hier zie je armband Ellipse, Kiki haar favoriet!
NUMMER 2: OORBEL CADEAU.

Een setje oorbellen is een populair cadeau en word vaak weggegeven. Hoe zorg je er voor dat een oorbellen geschenk nog uniek, persoonlijk en bijzonder is? 

Wij helpen je een handje met onze prachtige, handgemaakte earcatchers. Bij Moesk. kun je oorbellen als setje kopen maar óók per stuk! Hoe leuk, want zo mix en match je eenvoudig een uniek en persoonlijk cadeau bij elkaar.

Lijkt het je leuk om een gecombineerd setje oorbellen cadeau te doen maar kom je er niet helemaal uit wat nu die perfecte match is? Hier een drietal tips: 

1. In de productomschrijvingen vindt je combinatie tips.
2. Typ in de zoekbalk bijvoorbeeld 'round' of 'square' in en je vindt soortgelijke sieraden.
3. Óf stuur ons een chat bericht zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een mooie combinatie en jouw unieke geschenk. Deze tip vinden wij heel erg leuk want wij helpen met plezier!

Op links onze bestseller oorbel Arc (valt dus écht wel in de smaak!).
NUMMER 3: KETTING MET BETEKENIS.

Sieraden met een symbolische vorm zijn erg geschikt om cadeau te doen, je maakt het geschenk gemakkelijk verhalend en persoonlijk. 

Ketting Inner Circle hebben wij speciaal ontworpen voor speciale momenten.

Bedenk wat je voelt voor jouw dierbare en waarom jij deze ketting bij haar en de gebeurtenis vind passen. Schrijf of rijm het op een mooie kaart en je hebt gegarandeerd succes. 
NOG EENTJE TOE!

Want zeg nu zelf? Deze kleine oorbelletjes op een mooi vormgegeven kaartje kunnen toch eigenlijk niet achterblijven.

Voor deze fijne, kleine oorbelletjes hebben wij ook een speciaal fijn, klein prijsje gemaakt om geven nóg leuker te maken!

Naast de altijd in de smaak vallende hartjes oorbellen hebben we nog veel meer moois. Bekijk al onze kleine oorbel setjes onder het kopje 'Setkaartjes'.
€49,90€42,95