Gratis verzending in Nederland, naar België € 2,95 en gratis verzending bij bestellingen boven € 75

Duurzaamheid

Wij geven om mens, milieu en duurzaamheid en passen dit met aandacht toe in onze productie. Voor onze verpakkingen en presentaties gebruiken we natuurlijke en gerecyclede materialen. Onze leveranciers hebben zich aangesloten bij het Goudverbond, wat betekent dat de goud- en zilverwinning op een schone manier gebeurt.

Wij zijn de designers, de makers en de meiden waarmee je direct contact hebt. Zo weet u zeker waar de sieraden vandaan komen en dat de sieraden op een eerlijke manier zijn geproduceerd..   

Zoals je wellicht al hebt gelezen in een van onze blogs, hebben we ook onze eigenwijsjes. Dit soort sieraden zijn degene die net iets teveel verschillen van de lopende collectie, maar die te mooi zijn om te versmelten. Ze hebben bijvoorbeeld een iets te kort staafje of een te kleine driehoek.

Wij kunnen dit sieraad niet bij onze verkooppunten bezorgen en daarom leggen we ze apart en verkopen het af en toe voor een kleine prijs via Instagram of onze webshop. We proberen altijd in duurzame oplossingen te denken.