Gratis verzending in Nederland, naar België € 2,95 en gratis verzending bij bestellingen boven € 75

TERUGSTUURBELEID

Download het retourformulierhier. Producten kunnen alleen worden geretourneerd voor terugbetaling. Vul het formulier in en stuur het mee met het pakket. Wij garanderen een terugbetaling van het bedrag als het product onbeschadigd is, inclusief het retourformulier en binnen 14 dagen bij ons afgeleverd. Voor een succesvolle overdracht is het belangrijk om de retourzending via het onderstaande proces af te handelen.r.

  1. Vul dan het retourformulier in.
  2. Wilt u een ander product? Dan kunt u via moesk.nl een nieuwe bestelling plaatsen en de betreffende producten retourneren voor een overboeking. 
  3. Retourneer de producten in een geschikte, stevige verpakking inclusief het retourformulier.
  4. Alle artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Daarna wordt het totale aankoopbedrag exclusief bezorgkosten overgemaakt. De terugbetaling kan alleen worden gedaan op de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.
  5. De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening. We raden aan om de retourzending met een Track en Trace-code te verzenden - als dit niet het geval is en de verzending is zoekgeraakt, is dit niet onze verantwoordelijkheid.
  6. Indien de goederen gebruikt, beschadigd of incompleet zijn, hebben wij het recht om de geretourneerde artikelen te weigeren.
  7. U kunt de retourzending opsturen naar:

Moesk.

Retour webshop

Westerweg 49

1815DC Alkmaar

Nederland


De terugbetaling vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en verificatie.

Klachten omtrent zichtbare gebreken dienen direct na ontdekking, doch uiterlijk binnen 5 dagen na feitelijke overdracht via info@moesk.nl aan Moesk te worden gemeld. zijn gedeeld. Bij overschrijding van voornoemde termijn vervalt iedere aanspraak op Moesk.


Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we je graag verder via info@moesk.nl.