Gratis verzending in Nederland, naar België € 2,95 en gratis verzending bij bestellingen boven € 75

Voorwaarden

Artikel 1 - Algemeen

1.1 De algemene voorwaarden van Moesk. gelden voor alle overeenkomsten. Als je een artikel van Moesk leest. u gaat akkoord met deze voorwaarden.


1.2 Deze algemene voorwaarden hebben tot doel duidelijkheid te scheppen tussen partijen ten aanzien van de voorwaarden waaronder de overeenkomst tussen partijen tot stand komt, alsmede onder welke voorwaarden de verdere uitvoering van de overeenkomst zal plaatsvinden.


1.3 Het bedrijf Moesk. is gevestigd aan de Westerweg 49, 1815DC te Alkmaar. Bereikbaar onder telefoonnummer 06 29 60 17 98 of via info@moesk.nl. Moesk. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71372466 en heeft BTW-identificatienummer NL858690238B01.

Artikel 2 - Overeenkomst en bestelling


2.1 De overeenkomst is bindend wanneer u een bestelling plaatst. Moesk. verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot het moment dat je bestelling is betaald, Moesk. is de eigenaar van de producten.


2.2 Zodra de bestelling is verwerkt, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat de betaling is geaccepteerd en een e-mail met de factuur en details van uw bestelling.


2.3 Alle producten zijn handgemaakt en kunnen daarom iets afwijken van de foto. Dit kan niet de reden zijn om een claim in te dienen.

Artikel 3 - Betaling en betalingswijzen


3.1 Bij Moesk. u kunt betalen met Ideal, Bancontakt, KBC, Belfius en Paypal.


3.2 Alle productprijzen op moesk.nl zijn inclusief BTW, maar niet allemaal inclusief verzendkosten.


3.3 Indien er per ongeluk een verkeerde prijs wordt vermeld op de website moesk.nl, en het is duidelijk een vergissing, hebben wij het recht deze aan te passen. Ook als u dit artikel al heeft besteld.

Artikel 4 - Levering en verzending


4.1 De plaats van levering is het opgegeven adres.


4.2 Alle producten zijn handgemaakt. Wanneer het product niet op voorraad is en wij uw bestelling moeten plaatsen, hanteren wij een levertijd van 5 werkdagen. Anders is de levertijd tussen de 2 en 3 werkdagen.


4.3 Verzending binnen Nederland via brievenbuspakje is gratis Track en Trace, onverzekerd. Naar België bestellingen onderr € 75, - de verzendkosten zijn€ 2,95, -boven de 75, - gratis bezorging..

4.4 U ontvangt altijd een e-mail wanneer het pakket onderweg is met het bijbehorende DHL-trackingnummer.


4.5 Tot het moment van levering Moesk. draagt de verantwoordelijkheid voor de bestelling, de verantwoordelijkheid wordt na levering op u overgedragen.

4.6 Moesk. zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt. Als we het product niet binnen de afgesproken termijn kunnen leveren, laten we je dat per e-mail weten. In het geval dat een product niet binnen de verwachte termijn geleverd wordt, is het niet mogelijk om een claim in te dienen.

Artikel 5 - Retourzending en klachten

5.1We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop.Alle artikelen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Daarna wordt het totale aankoopbedrag exclusief bezorgkosten overgemaakt. De terugbetaling kan alleen worden gedaan op de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

5.2 De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening. We raden aan om de retourzending met een Track en Trace-code te verzenden - als dit niet het geval is en de verzending is zoekgeraakt, is dit niet onze verantwoordelijkheid.

5.3 Indien de goederen gebruikt, beschadigd of incompleet zijn, hebben wij het recht om de geretourneerde artikelen te weigeren.

5.4De terugbetaling vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en verificatie.

5.5De retourzending dient altijd te worden geretourneerd met ons retourformulier, welke te downloaden is van moesk.nl.

5.6Klachten omtrent zichtbare gebreken dienen direct na ontdekking, doch uiterlijk binnen 5 dagen na feitelijke overdracht via info@moesk.nl aan Moesk te worden gemeld. zijn gedeeld. Bij overschrijding van voornoemde termijn vervalt iedere aanspraak op Moesk.

Artikel 6 Auteursrecht

6.1 De ontwerpen, tekeningen, berekeningen, beschrijvingen en modellen, en de relevante prestaties van Moesk. blijft het intellectuele eigendom van Moesk. Ongeacht of er kosten voor in rekening zijn gebracht. Reproductie of publicatie van goederen of koopwaar zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Moesk. zal niet worden toegestaan.


6.2. Partijen komen overeen op alle overeenkomsten waarop de algemene voorwaarden van toepassing zijn na te komen, Nederlands recht is van toepassing.


Mocht je nog vragen hebben over de voorwaarden, dan helpen we je graag verder via info@moesk.nl