Kostenloser Versand in den Benelux-Ländern und Deutschland für Schmuckbestellungen ab 50,- €

Veröffentlichungen


IN DE SPOTLIGHT MET ONZE 'GROENE' SIERADEN.

Wanneer je een eigen bedrijf hebt zoals wij wordt je overladen door mailtjes met de vraag of je voor veelste veel geld een artikelplekje wilt kopen in een magazine, op een website of een compleet marketingplan of nieuwe huisstijl wilt. Vaak zijn onze namen niet goed geschreven en kun je lezen dat er geen duidelijk onderzoek gedaan is naar onze filosofie of geschiedenis. Markeren als ongewenst en verwijderen maar!

Het mailtje van Weixin was anders. Er stonden gerichte vragen in met oprechte interesse. In de inleiding was af te lezen dat onze website al eens goed was doorgenomen. Na een aantal mailtjes heen en weer was het ons duidelijk dat het ontzettend leuk was om mee te werken met Weixin. Ze schrijft artikelen voor FashionUnited, een groot internationaal modeplatform.

Ditmaal zette ze een aantal ‘groene' sieraden merken met een verhaal’ in de spotlight doormiddel van een persoonlijk geschreven stukje tekst en beeld. Ze heeft ons precies zo weten te beschrijven als we zijn, wat we het liefste doen, wat onze toekomstdromen zijn en waar we onze inspiratie vandaan halen. En wat is het leuk geworden! Wij vonden het ontzettend tof om terug te lezen. Hartverwarmend hoe er aandacht is geschonken aan Moesk. middels dit artikel en we een stukje erkenning hebben gekregen voor de wijze waarop wij onze business runnen! 

Benieuwd geworden naar een stukje meer diepgang? Lees het artikel hier in het Engels of Duits!

By Weixin Zha - Jul 15, 2021

MOOI IN MA VIE.

En daar vonden wij opeens een mailtje van Ma Vie in onze inbox. Een mooi Duits tijdschrift met het oog op natuur, inner peace, duurzaamheid en creativiteit.

Met de vraag of wij een foto van onze 'Love' sieraden en een portretfoto wilde opsturen. Voor we het wisten stonden we daar in de feest editie van Ma Vie met sieraden én gezicht op een van de mooi vormgegeven pagina's!

By Ma Vie - November / December, 2021